Over LDM®

la dida music, sliedrecht, zuid holland, nederland, nl, muziek, muziekles, blog, muziekblog, muziekkleding, muziekshirts, tshirts, music, muziekinstrumenten, muziekartiesten

Hi!

Mijn naam is Gabriella Hoti en ik ben de trotse oprichtster en eigenares van LA DIDA MUSIC®. Ik heb een grote passie voor muziek, al van jongs af aan. Of eigenlijk al zolang ik me kan herinneren! Muziek is voor mij liefde, geluk en blijdschap, maar ook steun, troost, emotie en kunst. Voor ieder moment en iedere stemming is er wel muziek te vinden waarin je jezelf kunt vinden en dat vind ik zo mooi aan muziek. Dat ook wanneer je even behoefte hebt aan niemand en niets, muziek altijd voor je klaar staat zonder verplichtingen, zonder oordeel. Gewoon lekker muziek!

Passie voor muziek

Ik heb altijd enorm van muziek gehouden. Als kind en jonge meid was ik altijd bezig met zingen, dansen en instrumenten (en alles wat geluid maakt) om muziek te maken, maar ook muziek schrijven en natuurlijk heel veel muziek luisteren! Ik heb gedurende mijn hele leven veel lief en leed gedeeld met muziek en dat doe ik nog steeds! Ondanks dat ik altijd ben blijven ontwikkelen op het gebied van muziek in verschillende aspecten, is er een tijd geweest dat muziek op een wat lager pitje kwam omdat ik op educatief en beroepsmatig niveau niet verder kon door privé omstandigheden. Wat ik natuurlijk erg jammer vind. Maar ik ben altijd, hoe dan ook veel muziek blijven luisteren, af en toe schrijven en blijven nadenken over mijn mogelijkheden in de muziekindustrie. Ik wist dat ik absoluut ooit van muziek mijn beroep wilde gaan maken!

Mijn man, Ekrem, deelt mijn passie voor muziek. Wat echt geweldig is! Hij schrijft muziek en houdt en luistert net als mij (van) muziek in vele genres. Toen we elkaar leerden kennen had hij een kleinschalig muziek studio’ tje in zijn schuur met een computer en microfoon waar hij muziek schreef en maakte. Hierdoor ben ik ook weer meer tijd gaan besteden aan muziek en heeft het mij een boost gegeven om voor mijn dromen te gaan. Als je allebei zoveel van muziek houdt als wij doen, is dat iets wat je samen verbindt. We blijven elkaar namelijk motiveren om onze dromen en doelen te bereiken in muziek!

LA DIDA MUSIC®

Na verloop van tijd vond ik het echt tijd om nu echt eens heel serieus te gaan kijken naar de mogelijkheden voor mij in de muziek. Ik was vastberaden om, naast mijn werk als werknemer en uiteindelijk als zelfstandig SEO-tekstschrijfster, van mijn grote passie mijn beroep te kunnen maken. In deze tijd heb ik LDM® opgericht en ben ik aan de slag gegaan met ladidamusic.nl! Een heel drukke en spannende tijd, maar ook zeker een heel erg leuke tijd!

Inmiddels is de site af en ingericht, ik heb een prachtig logo ontworpen(al zeg ik het zelf 😉 ) en heeft LA DIDA MUSIC® een eigen stijl en identiteit gekregen! Er staan meerdere blogs online met uiteenlopende informatie over muzikanten/ artiesten, instrumenten, muziekles, opleidingen en cursussen, muziekgenres, muziekstudio en media. De blogs staan vol met waardevolle informatie over muziek en alles muziekgerelateerd wat ik erg graag met jou als mede-muziekliefhebber deel en waar ik erg trots op ben! Ik hoop dat je veel zult hebben aan alle info en tips op de site en dat we met zijn allen een mooie, muzikale toekomst tegemoet mogen gaan! Ook kan je in de toekomst van ons verwachten dat we je steeds meer te bieden zullen hebben op het gebied van muziek. Blijf ons daarom gewoon lekker volgen!

Bedankt voor je interesse en het lezen van onze over ons pagina!